Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΕΝ ΛΕΥΚΩ

Δυστυχώς, για τους Εν Λευκώ, δεν ξέρω πολλά στοιχεία, αλλά πιστεύω ότι αξίζει να μοιραστώ μαζί σας αυτό το δισκάκι. Σχηματίστηκαν το 1998 στην Αθήνα, και το 2000 κυκλοφόρησαν τον ένα και μοναδικό, ομώνυμο δίσκο τους από την Fm Records. Επίσης την ίδια χρονιά συμμετείχαν με 3 τους κομμάτια στην συλλογή "Must Rock Χαλαστές".

Τους Εν Λευκώ αποτελούσαν οι:

Τιακας Γιώργος - φωνή , φωνητικά
Παπασταύρου Φώτης - κιθάρες
Εξαρχάκης Κώστας - μπάσο
Σαμαράς Δημήτρης - πλήκτρα
Τόμης Γιάννης - τύμπανα


'Εν Λευκώ' Download

3 σχόλια:

seidis είπε...

EN LEYKW

Μπορεί η ονομασία του γκρουπ να έφερνε συνειρμούς με τον ιστορικό δίσκο του αλησμόνητου Παύλου Σιδηρόπουλου αλλά νοηματικά δεν άλλαζε τίποτα αφού η επιλογή του συγκεκριμένου τίτλου από τα μέλη του σήμαινε μια διαδρομή χωρίς συμβιβασμούς και εγγυήσεις.

Ωστόσο από την είσοδο σχεδόν της δεκαετίας του \'90, όπου και σημειώθηκε η ίδρυση της μπάντας στη Θεσσαλονίκη, έως την εμφάνιση του πρώτου (και παράλληλα δυστυχώς τελευταίου) της άλμπουμ, δεν παρήλθε μόνο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά μεσολάβησαν κι άλλαγές στη σύνθεσή της. Εκείνο όμως που μετρά πάνω απ\' όλα για τα μέλη της, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, είναι η ανατροπή μέσω της μουσικής τους, στον τρόπο ζωής και διασκέδασης της κοινωνίας που θεωρούν ότι έγινε τόσο πολύ συνθετικός ώστε έφθασε να μοιάζει σαν πλαστικός και ψεύτικος.


Το συγκρότημα δεν υπάρχει πλέον αλλά το μουσικό σχήμα "Χρονίρ" αποτελεί συνέχεια του συγκροτήματος "Εν Λευκώ" καθώς δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Τιάκο που ήταν ο βασικός συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας.

PaulCook είπε...

Δεν πειραζει που εκανες τα ''καρντασια'' Αθηναιους..Απλα θελω να σε ευχαριστησω γιατι τους εψαχνα καιρο..!!

Unknown είπε...

ΟΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΟΚΜΠΑΡ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ,Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ.